Birgitta Järnåker

Birgitta utgår från det filosofiska tänkandet att kropp och själ är en enhet. Ödmjukhet – Intuition – Känsla – Drömmar – Respekt -Kärlek – Individualitet är ord som ligger nära hjärtat för mig.

Om ”Kraftskapande ridkonst” från Birgittas hemsida:

Ett annat perspektiv…

Fokus i denna ridkonsten ligger på samarbete mellan häst och människa. Med så små signaler sker kommunikationen  så det kan vara svårt att förstå innan man upplevt det. Och för varje lager som upptäcks finns ännu ett som väntar. Vågar du se vem du är? Se då i din hästs ögon. Hästen vet allt och hjälper oss finna det vi behöver.
Det jag lär ut är förstås mitt eget sätt, kanske kan man se det som en blandning av Kraftskapande Ridkonst® och akademisk ridkonst. Det kan bli en personlig utveckling för människan och ett uppbyggande av hästens kraft. jag strävar efter att hästen skall finna de små musklerna som ligger långt in som du ej kan klappa på utan som hästen finner själv om möjligheten ges.

På Birgittas dagkurser har varje deltagare 2 ridpass à 30 minuter och man tittar med fördel på övriga deltagares lektioner.

Kostnad för en ridplats 2600 kr inkl fika och vegetarisk lunch samt box till hästen. Är du elev på Rotbrunna går det fint att hyra en av våra hästar för att delta till en extra kostnad av 400 kr.

Bokade datum:

Söndag 19 december 2021 – FULLBOKAT

Söndag 30 januari 2022

Söndag 19 juni 2022

Söndag 13 november 2022

För bokning: