Hästarnas visdom

Hästarnas Visdom är en rörelse som vill bjuda in dig till en resa in i en annan värld. En värld som bygger på tillit istället för dominans. Där vi tillsammans undersöker vilka vi behöver vara, hästar som människor för att kunna leva tillsammans i en mångfalds och tillitskultur där alla individer blir sedda som subjekt istället för objekt. Och vad vi behöver transformera/skifta samt ge oss själva för att kunna vara de vi behöver vara.

Längtar du efter en djupare närmare och större medvetenhet i alla dina möten i livet (med hästar så väl som människor och övriga naturen)? Känner du att det finns rädslor och hinder som blockerar denna längtan från att nå ända fram till att manifesteras i ditt liv? Är du villig att möta dessa rädslor och blockeringar om du får det stöd som du behöver?

Då är dessa utrymmen något för dig!

Boken ”Hästarnas Visdom”

Hästarnas Visdom är en samförfattarbok mellan 15 olika människor och hästarna som på olika sätt vill berätta sina historier genom dom. Denna bok är en unik samling berättelser om magin som uppstår i mötet mellan hästarna och deras människor. Omslagsfoto: Lasse Oloffson, Hästkrafter https://www.hastkrafter.nu/ Boken kostar 289 kr + porto 69 kr om vi ska skicka den. Beställ boken genom att skicka ett mejl till och ange din adress. Läs mer om Hästarnas visdom här!

Retreats

Retreat i Hästarnas Närvaro Hästarna och människorna på Rotbrunna häst och kurs gård vill bjuda in dig till ett dygn i djup närvaro. Ett dygn för att landa, jorda, öppna och känna. Att fördjupa dig i dig. Ett dygns retreat: För att släppa samhällets press och stress för att istället kliva in i hästarnas djupa och lugna närvaro. Kursledaren Lina Petersdotter Johansson från School of Mother Earth guidar till denna djupare plats av närvaro och medvetenhet i dig tillsammans med gårdens vackra och visa Lusitanos medan Katarina Eningsjö, ägare av Rotbrunna gård får dig att känna dig välkommen på denna…

Transformerande möten & samtal

Lina Petersdotter finns på Rotbrunna torsdag-fredag udda veckor. Kontakta henne vid önskemål om andra tider. Du kontaktar Lina på: Lina erbjuder: Transformerande möten – Ett fysiskt möte med mig, ditt/dina djur eller hästarna på Rotbrunna där djurkommunikation, shamansk healing och coaching blandas för att hjälpa dig och din häst att släppa blockeringar och rädslor så att ni kan mötas på ett ännu djupare plan. Plats: Hos dig (då tillkommer reseersättning) och ditt/dina djur eller på Rotbrunna häst och kursgård med stöd av deras hästar eller med eget djur.Tidsåtgång: 1,5hDin investering: 1500kr Transformerande samrörelse/Ridning – Genom en fördjupad närvaro och…