Transformerande möten & samtal

Lina Petersdotter finns på Rotbrunna torsdag-fredag udda veckor. Kontakta henne vid önskemål om andra tider.

Du kontaktar Lina på:

Lina erbjuder:

Transformerande möten – Ett fysiskt möte med mig, ditt/dina djur eller hästarna på Rotbrunna där djurkommunikation, shamansk healing och coaching blandas för att hjälpa dig och din häst att släppa blockeringar och rädslor så att ni kan mötas på ett ännu djupare plan.

Plats: Hos dig (då tillkommer reseersättning) och ditt/dina djur eller på Rotbrunna häst och kursgård med stöd av deras hästar eller med eget djur.
Tidsåtgång: 1,5h
Din investering: 1500kr

Transformerande samrörelse/Ridning – Genom en fördjupad närvaro och kroppsmedvetenhet i mötet med hästen där rörelse bjuds in (antingen ifrån marken eller uppsuttet) så når vi tillsammans med din egna eller en av Rotbrunna fantastiska lusitanos en ny nivå av samhörighet och gemenskap.

Plats: På Rotbrunna med någon av deras hästar eller egen häst.
Tidsåtgång: 1h
Din investering: 1200kr ex häst och ridhushyra


Transformerande gruppsession/cirkel (det här startar när i känner oss redo)– Varannan torsdag (ojämna veckor) håller Lina en transformerande gruppsession på Rotbrunna Häst och Kursgård där hon kombinerar sin mångåriga erfarenhet av body awareness, meditation samt trumman och sångens läkande kraft. Kom och delta på en magisk kväll med fokus på en fördjupad närvaro i dig, med hästarna och i livet. Varje gruppsession startar med en kort delningrunda och designas sedan för gruppens behov i stunden.

Plats: På Rotbrunna häst och kursgård i stora samlingslokalen ovanför ridhuset.
När: Varannan torsdag (ojämna veckor) kl 18.30-20.00.
Tidsåtgång: 1,5h
Din investering: 350kr

Transformerande samtal – Samtal där djurkommunikation, shamansk healing och coaching blandas för att hjälpa dig och din häst att släppa blockeringar och rädslor så att ni kan mötas på ett ännu djupare plan. Har du behov av djupare guidning och vägledning på er resa så är detta samtal något för dig.

Plats: Zoom (tillsammans med ditt djur)
Tidsåtgång: ca 1 h
Din investering: 1200kr