Anläggningen

Vår trivsamma anläggning innehåller ridhall, kurslokal med kök, sovrum och gäststallar med gästhagar. Vi hyr ut den för evenemang. Priser finner du nedan.

Priser

Ridhallen

Engångsavgift: 100 kr per ekipage. Swishas på 123 686 60 40 eller betalas på plats i låda innanför porten.

Flergångsbetalning: 10 ggr: 750 kr  Är personligt men kan delas av flera ryttare på samma häst eller en ryttare med flera hästar. Betalas i förskott och skrivs upp på lista vid entrén när ni varit där. Gäller under ett års tid från betaldatum.

Hela ridhallen bokas på

 VardagHelgdag
En timme:  250 kr  300 kr
Två timmar:  400 kr  500 kr
Halv dag(4 tim):  800 kr  1000 kr
Hel dag (8 tim):1500 kr1900 kr
2-4 dagar per dag:1300 kr1700 kr

Vid bokning hel dag har man tillgång till kurslokalen och köket på ovanvåningen. Denna skall städas efter användning.

Vi tar ut en bokningsavgift på 1000 kr per bokningstillfälle i samband med bokningen (500 kr för en dag) som dras av vid slutbetalning.

Avbokningsregler:

Vid avbokning mellan 2 och 3 månader innan kurstillfälle skall 50% av total hyresavgift betalas.

Vid avbokning mellan 1 och 2 månader innan kurstillfälle ska 75% av total hyresavgift betalas.

Vid avbokning närmare än 1 månad innan kurstillfället skall hela hyresavgiften betalas. 

Box o boende:

Gästbox inkl strö: Dagbox: 250 kr, 2 dagar 350 kr + 100 kr för varje extra dag.

Boende:  dubbelrum 275 kr/person,  enkelrum 375 kr

Hyra av sänglinne o handduk: 125 kr

Alla avgifter utom engångsavgiften betalas i förskott till BG: 5219-5724 eller swish 123 686 60 40. Ange alltid vad som avses med betalningen och meddela om faktura önskas.
Priserna inkluderar moms om 6% för anläggningen, 12% för boende och 25% för boxar.

Ridhallen

Vår ridhall är av märket Cover-all med totalmåttet 22 x 72 m och manegemåttet 20 x 58 m och har ett underbart ljus. Underlaget är Paddex blandat med klenflis.  Vi har en uppbyggd läktare i ridhallen som med fördel används vid kurser så man kommer nära och kan studera de som tränar. Vi har även en läktare med plats för ca 80 personer en våning upp ovanpå stallet i anslutning till den trevliga kurslokalen. Vill man ha ett publikt evenemang kan man bygga ut läktaren på markplanet så där ryms minst 60 personer. Anläggningen har 4 toaletter och rum för…

Kurslokal

Vår trevliga kurslokal på ca 110 m2 har ett fullt utrustat kök, två toaletter varav en med dusch och en härlig veranda med utsikt över hästhagarna där vi har sol från lunch till kväll. Beroende på bordsplacering kan man vara upp till 60 personer i lokalen. I direkt anslutning till kurslokalen finns två sovrum med 2+1 bädd i vardera rum.

Boende

På gården har vi både rum och stugor där man kan övernatta. Två av rummen är i anslutning till kurslokalen och ett är en våning ner med toalett/dusch och ett pentry utanför. Vidare finns en sidobyggnad; Annexet med två enkelrum, toalett/dusch och pentry. I en fin backe med kvällssol och för sommarbruk har vi även stugan med utsikt över hagarna.

Gäststall

Vi har ca 15 gästboxar på gården för våra fyrbenta besökare. Boxarna används vid kurser och evenemang och är normalt ströade med spån/spånpellets. Det är uteboxar med trevlig utsikt för hästarna. I anslutning till boxarna finns ca 5 gästhagar med grus eller gräs.

Inackordering

Vi har inackorderingar både på stall och i lösdrift. Här är det delvis kollektiv skötsel och de som är inackorderade delar på intaget av hästarna varje dag och fodring/utsläpp på helgdagar samt lunchutfodring på helgdagar enligt schema. Övriga pass; fodring/utsläpp och lunchutfodring vardagar samt nattning (efter 21) sköts av gårdens personal.  Pris inkl halm, hösilage, havre, mineral, betfor o saltsten och tillgång till ridbanor och ridhall: Stor häst: 3200 kr Stor ponny: 2900 kr Liten ponny: 2600 kr Lösdrift: I anslutning till det gamla stallet finns en lösdrift och en hage på ca 1 ha med plats för ca 4…