Anläggningen

Vår trivsamma anläggning innehåller ridhall, kurslokal med kök, sovrum och gäststallar med gästhagar. Vi hyr ut den för evenemang. Priser finner du nedan.

Priser

Ridhallen

Engångsavgift: 80 kr per ekipage. Swishas på 123 686 60 40 eller betalas på plats i låda innanför porten.

Flergångsbetalning: 10 ggr: 650 kr  Är personligt men kan delas av flera ryttare på samma häst eller en ryttare med flera hästar. Betalas i förskott och skrivs upp på lista vid entrén när ni varit där. Gäller under ett års tid från betaldatum.

Hela ridhallen bokas på

 VardagHelgdag
En timme:  250 kr  300 kr
Två timmar:  400 kr  500 kr
Halv dag(4 tim):  700 kr  900 kr
Hel dag (8 tim):1400 kr1800 kr
2-4 dagar per dag:1200 kr1600 kr

Vid bokning hel dag har man tillgång till kurslokalen och köket på ovanvåningen. Denna skall städas efter användning.

Vi tar ut en bokningsavgift på 1000 kr per bokningstillfälle i samband med bokningen (500 kr för en dag) som dras av vid slutbetalning.

Avbokningsregler:

Vid avbokning mellan 2 och 3 månader innan kurstillfälle skall 50% av total hyresavgift betalas.

Vid avbokning mellan 1 och 2 månader innan kurstillfälle ska 75% av total hyresavgift betalas.

Vid avbokning närmare än 1 månad innan kurstillfället skall hela hyresavgiften betalas. 

Box o boende:

Gästbox inkl strö: Dagbox: 250 kr, 2 dagar 350 kr + 100 kr för varje extra dag.

Boende:  dubbelrum 275 kr/person,  enkelrum 375 kr

Hyra av sänglinne o handduk: 100 kr

Alla avgifter utom engångsavgiften betalas i förskott till BG: 5219-5724 eller swish 123 686 60 40. Ange alltid vad som avses med betalningen och meddela om faktura önskas.
Priserna inkluderar moms om 6% för anläggningen, 12% för boende och 25% för boxar.

Ridhallen

Vår ridhall är av märket Cover-all med totalmåttet 22 x 72 m och manegemåttet 20 x 58 m och har ett underbart ljus. Underlaget är Paddex blandat med klenflis.  Vi har en uppbyggd läktare i ridhallen som med fördel används vid kurser så man kommer nära och kan studera de som tränar. Vi har även en läktare med plats för ca 80 personer en våning upp ovanpå stallet i anslutning till den trevliga kurslokalen. Vill man ha ett publikt evenemang kan man bygga ut läktaren på markplanet så där ryms minst 60 personer. Anläggningen har 4 toaletter och rum för…

Kurslokal

Vår trevliga kurslokal på ca 110 m2 har ett fullt utrustat kök, två toaletter varav en med dusch och en härlig veranda med utsikt över hästhagarna där vi har sol från lunch till kväll. Beroende på bordsplacering kan man vara upp till 60 personer i lokalen. I direkt anslutning till kurslokalen finns två sovrum med 2+1 bädd i vardera rum.

Boende

På gården har vi både rum och stugor där man kan övernatta. Två av rummen är i anslutning till kurslokalen och ett är en våning ner med toalett/dusch och ett pentry utanför. Vidare finns en sidobyggnad; Annexet med två enkelrum, toalett/dusch och pentry. I en fin backe med kvällssol och för sommarbruk har vi även stugan med utsikt över hagarna.

Gäststall

Vi har ca 15 gästboxar på gården för våra fyrbenta besökare. Boxarna används vid kurser och evenemang och är normalt ströade med spån/spånpellets. Det är uteboxar med trevlig utsikt för hästarna. I anslutning till boxarna finns ca 5 gästhagar med grus eller gräs.

Inackordering

Vi har inackorderingar både på stall och i lösdrift. Det ”gamla” trivsamma stallet i den ombyggda ladugården som man kommer till först på gården har 12 boxar i varierande storlek. På grund av takhöjden kan vi ta emot max två hästar på ca 170 cm mankhöjd och de övriga från liten till 160 cm. Hästarna är ute 10-12 timmar per dag och fördelas i 4 kuperade hagar så vi tar endast emot hästar som kan gå i grupp. Fyra gånger per dag får de grovfoder, varav morgon o lunch i hagen, och kraftfoder serveras två gånger per dag. Här är…