Inackordering

Vi har inackorderingar både på stall och i lösdrift.

  • Det ”gamla” trivsamma stallet i den ombyggda ladugården som man kommer till först på gården har 12 boxar i varierande storlek. På grund av takhöjden kan vi ta emot max två hästar på ca 170 cm mankhöjd och de övriga från liten till 160 cm. Hästarna är ute 10-12 timmar per dag och fördelas i 4 kuperade hagar så vi tar endast emot hästar som kan gå i grupp. Fyra gånger per dag får de grovfoder, varav morgon o lunch i hagen, och kraftfoder serveras två gånger per dag.

Här är det delvis kollektiv skötsel och de som är inackorderade delar på intaget av hästarna varje dag och fodring/utsläpp på helgdagar samt lunchutfodring på helgdagar enligt schema.

Övriga pass; fodring/utsläpp och lunchutfodring vardagar samt nattning (efter 21) sköts av gårdens personal. 

Pris inkl halm, hösilage, havre, mineral, betfor o saltsten och tillgång till ridbanor och ridhall:

Stor häst: 3200 kr

Stor ponny: 2900 kr

Liten ponny: 2600 kr

Lösdrift: I anslutning till det gamla stallet finns en lösdrift och en hage på ca 1 ha med plats för ca 4 hästar. Här står hästarna på begränsad grovfodergiva med utfodring 4 ggr per dag och fri tillgång på halm i ligghallen. Kraft- och mineralfoder ger man själv.

Oftast har vi valacker här. Här väger man upp foder och deltar i lunchutfodring på helgdagar. Vi har två boxar tillgängliga för dessa hästar vid skötsel eller sjukdom.

Pris inkl halm, hösilage, havre, mineral, betfor o saltsten och tillgång till ridbanor och ridhall:

Stor häst: 3000

Ponny: 2700

Vi har även en del inackorderingar i lösdrifterna och utestallen vid ridhallen i mån av plats. Oftast är där fullt 😊