Ridhallen

Vår ridhall är av märket Cover-all med totalmåttet 22 x 72 m och manegemåttet 20 x 58 m och har ett underbart ljus. Underlaget är Paddex blandat med klenflis.  Vi har en uppbyggd läktare i ridhallen som med fördel används vid kurser så man kommer nära och kan studera de som tränar. Vi har även en läktare med plats för ca 80 personer en våning upp ovanpå stallet i anslutning till den trevliga kurslokalen. Vill man ha ett publikt evenemang kan man bygga ut läktaren på markplanet så där ryms minst 60 personer.

Anläggningen har 4 toaletter och rum för övernattning.

Se priser nedan vid intresse att hyra anläggningen.

Gästryttare

Ridhallen är öppen för hästfolk utanför det egna stallet på vissa tider. Innan ni besöker oss första gången vill vi att ni kontaktar oss på och berättar vem ni är. Vi har en linje att all hantering av hästar och ridning ska ske på ett för alla trevligt och säkert sätt.
Ridhallen tillgänglig för ryttare utifrån vardagar dagtid fram till kl 17 och efter kl 20, (dvs på vardagar mellan kl 17 och 20.00 är ridhallen stängd för externa ryttare) samt på helger när det inte är kurs.
Då ridhallen är uthyrt står det under ridhall/schema och senast dagen innan fylls bokade tider i. Det kan förekomma att det är lektioner i ridhallen på andra tider, men då får man dela på utrymmet och visa hänsyn.

Kostnad ridning i ridhall:

Engångsavgift: 100 kr per ekipage. Swishas på 123 686 60 40 eller betalas på plats i låda innanför porten.

Flergångsbetalning: 10 ggr: 750 kr  Är personligt men kan delas av flera ryttare på samma häst eller en ryttare med flera hästar. Betalas i förskott och skrivs upp på lista vid entrén när ni varit där. Gäller under ett års tid från betaldatum.

Snö

Ridhallen har den egenskapen att det inte samlas en massa snö på taket. Detta innebär att om det är snöfall och speciellt vid töväder kanar snön av och det uppstår ett svischande i ridhuset. Har du en känslig häst får du undvika att rida dessa dagar eller passa på att miljöträna 