Birgitta Järnåker

Birgitta utgår från det filosofiska tänkandet att kropp och själ är en enhet. Ödmjukhet – Intuition – Känsla – Drömmar – Respekt -Kärlek – Individualitet är ord som ligger nära hjärtat för mig.

Om ”Kraftskapande ridkonst” från Birgittas hemsida:

Ett annat perspektiv…

Fokus i denna ridkonsten ligger på samarbete mellan häst och människa. Med så små signaler sker kommunikationen  så det kan vara svårt att förstå innan man upplevt det. Och för varje lager som upptäcks finns ännu ett som väntar. Vågar du se vem du är? Se då i din hästs ögon. Hästen vet allt och hjälper oss finna det vi behöver.
Det jag lär ut är förstås mitt eget sätt, kanske kan man se det som en blandning av Kraftskapande Ridkonst® och akademisk ridkonst. Det kan bli en personlig utveckling för människan och ett uppbyggande av hästens kraft. jag strävar efter att hästen skall finna de små musklerna som ligger långt in som du ej kan klappa på utan som hästen finner själv om möjligheten ges.

På Birgittas dagkurser har varje deltagare 2 ridpass à 30 minuter och en stor del av behållningen kommer av att titta på övriga deltagares lektioner.

Kostnad för en ridplats 2400 kr inkl fika och vegetarisk lunch samt box till hästen. Är du elev på Rotbrunna går det fint att hyra en av våra hästar för att delta till en extra kostnad av 300 kr. Åskådarplats inkl fika och lunch: 400 kr

Bokade datum:

Lördag 27 januari 2024

Söndag 16 juni 2024

Söndag 1 sep 2024

Söndag 1 dec 2024

För bokning: