Weekendkurser

Våra weekendkurser bjuder på helpension och startar torsdag efter lunch med en samling kl 14 tillsammans med ridläraren. Första ridpasset rids därefter och är en individuell sitslektion där tillfälle ges att undersöka sitsens inverkan på hästen. Fredag och lördag rids 2 pass per dag i grupper om 2 eller 3 ryttare och de innehåller även ett teoripass. Oftast är det dressyr på förmiddagen och working equitation på eftermiddagen. Med fördel tittar man på de andra deltagarnas lektioner och ser och lär. Söndagen avslutas med en uteritt och/eller en banridning i working equitation på förmiddagen. En viktig del är att lära känna hästarna med pyssel före och efter lektionen och vill man deltar man i att fixa iordning stallet efter dagens lektioner innan middag.

Boende i dubbelrum eller enkelrum där sänglinne och handduk ingår och allamåltider från eftermiddagsfika torsdag till fika efter söndagens uteritt. En eller ett par av kvällarna lagar deltagarna middagarna själva och då finns recept och råvaror på plats. I huvudsak serverar vi vegetarisk mat.

Kostnad: 6.900 kr. Enkelrumstillägg: 450 kr . Från och med 2024 7.500 kr

Datum 2023:

12-15 oktober – FULLBOKAD

26 – 29 oktober – FULLBOKAD

16 – 19 november

23 – 26 november

14 – 17 december

Datum 2024:

4 – 7 januari

För bokning:

En bokningsavgift på 2500 kr tas ut för att bekräfta bokningen. Resterande kursavgift betalas ca en vecka innan kursstart.