Weekendkurser

Våra veckokurser bjuder på helpension och startar torsdag efter lunch med en samling tillsammans med ridläraren. Första ridpasset rids därefter och är en individuell sitslektion där tillfälle ges att undersöka sitsens inverkan på hästen. Fredag och lördag rids 2 pass per dag i grupper om 2 eller 3 ryttare och de innehåller även ett teoripass. Oftast är det dressyr på förmiddagen och working equitation på eftermiddagen. Med fördel tittar man på de andra deltagarnas lektioner och ser och lär. Söndagen avslutas med en uteritt och/eller en banridning i working equitation på förmiddagen. En viktig del är att lära känna hästarna med pyssel före och efter lektionen och vill man deltar man i att fixa iordning stallet efter dagens lektioner innan middag.

Boende i dubbelrum eller enkelrum och helpension från eftermiddagsfika torsdag till fika efter söndagens uteritt. På vissa av kurserna lagar deltagarna middagarna själva och då finns recept och råvaror på plats.

Kostnad: 6.900 kr. Enkelrumstillägg: 600 kr

Datum 2023:

5-8 januari

9-12 februari

16-19 mars

13-16 april

28 apr – 1 maj – FULLBOKAD

24 – 27 augusti

12-15 oktober

För bokning:

En bokningsavgift på 1900 kr tas ut för att bekräfta bokningen. Denna dras av vid fakturering ca 2 veckor innan kursstart.