Veckoelev

Vi bjuder in veckoelever på 5 eller 4 dagars-veckor

Tillbringa en hel vecka hos oss för att ta ett större steg i din ridutbildning, fördjupa dig i ett ämne eller bara njut i vår avslappnade miljö. Ankomst söndag kväll eller måndag morgon. Dagarna startar med en morgonsamling i stallet med genomgång av dagen. Du har två individuella 30 minuters pass per dag, utom på fredagen (torsdagen vid 4-dagars) då det är ett pass på förmiddagen. Är ni två som vill dela på passen håller ni på i 45 minuter. Ni tränar för någon av våra tränare. Väljer du att rida ut så brukar Katarina hänga med.

Du tränar med gårdens hästar och väljer själv om du vill ha sitslektioner på longering, dressyrpass med fokus på sist och kommunikation, träna arbete från marken, working equitation, markarbete med bommar eller varför inte prova på att rida med garrocha. Det går även fint att ta med din egen häst och den får då box och en rasthage. Under dagarna tittar man så mycket du vill på övriga lektioner och träningen av hästarna på gården.

Boende på anläggningen i dubbelrum och tillgång till samlingslokal och kök. Maten ordnar du själv eller åker ca 10 minuter till Dinners. Kaffe/te med tilltugg finns alltid. Pajer och enportionsrätter kan du köpa från vår frys.

Du kan även köpa till eller byta en lektion mot en uteritt eller varför inte unna dig ett pass med reikihealing.

Pris veckoelev 5 dagar (söndag kväll till fredag lunch) inkl boende i dubbelrum (eget sänglinne medtages), 9 individuella lektioner à 30 min; 5800 kr. Enkelrumstillägg 1000 kr.

Pris veckoelev 4 dagar (söndag kväll till torsdag lunch) inkl boende i dubbelrum (eget sänglinne medtages), 7 individuella lektioner à 30 min; 4700 kr. Enkelrumstillägg 800 kr.

Följande kan köpas till under veckan:

  • Lektion 30 min; 500 kr, 300 kr (egen häst)
  • Lektion 45 min; 650 kr, 450 kr (egen häst)
  • Uteritt ca 60 min ; 500 kr
  • Reiki Healing. I enskilt rum eller med hästarna; 60 min; 600 kr

Vi tar emot max 4 veckoelever per vecka. Förfrågan och bokning av veckor sker på:

I vår ”Kurser och evenemangskalender” kan du se tillgängliga veckor. Hittar du inte din vecka eller vill komma färre dagar. Skriv ett mejl till och fråga.

Bokningsavgift 1500 kr utgår vid bokningen och dras av på slutfaktureringen ca 2 veckor innan aktuell vecka.

HÄR hittar du informationsbrev till veckoelever.

HÄR hittar du formuläret som veckoelever ska skicka in onsdagen innan ankomst.