Noora Ehnqvist

Nooras kurser är riktiga MÅ BRA-kurser där man landar fint i sig själv. Hon är en stjärna på bodyawareness för människa och häst. Noora arbetar utifrån devisen: ”Softness can only be reached through awareness” och har varit elev hos Klaus Ferdinand Hempfling vid flertalet tillfällen.

Är du nyfiken på hur hästens värld fungerar eller kanske på vad du kan göra för att utveckla dig till en mer närvarande och medveten människa så att du kan utveckla relationen till din häst? Har du och din häst fastnat i ett mönster som är svårt att ta sig ur. Noora är duktig på att avläsa och förstår ofta hästarna och deras beteenden och hjälper dem finna en väg till lugn genom guidning i kroppsmedvetenhet.

Nooras kurser ger massor till dig som människa och ryttare oavsett om du deltar med eller utan häst då hennes filosofi bygger på allas deltagande. Kursdagarna har utöver sessionerna med deltagande ekipage även teoripass, gruppövningar i bodyawareness och tid för sammanfattning och reflektioner. Om vädret tillåter håller vi till ute i naturen. Efter lunch arbetar Noora med några människor och hästar. Vill du delta med häst men inte har möjlighet att ta med en egen går det bra att hyra en av våra trevliga lusitanos.

Noora håller kurser på Rotbrunna ett par gånger om året och du hittar datumen i kalendariet. All undervisning sker på engelska.

Bokade datum för Nooras kurser:

3-5 maj 2024 3 dagars Bodyawareness för människa och häst med Noora Ehnqvist | Facebook

Läs mer om Noora på www.sensitivehorse.com